Avatar billede mp67533 Nybegynder
08. juli 2009 - 19:12

Alternativ class til rss-widget i wordpress

Hey

Jeg er ved at lave en side til wordpress 2.8 (hvis det skulle være relevant) og vil i den forbindelse gerne have et rss-feed, hvor baggrunden til hvert punkt skifter farve? (Altså ligesom ovre i siden her på eksperten.dk ved seneste guides?)

Jeg vil umiddelbart mene at det burde kunne løses relativt simpelt i css ved at køre med to forskellige classes til hver linie:

<ul>
<div class="Hvid"><li>Linie 1</li></div>
<div class="Rød"><li>Linie 2</li></div>
</ul>

Mit problem er dog at jeg ikke ved hvor jeg skal kode en rss-widget til at spytte dataen ud med to classes?

Jeg er åben over for at installere en widget eller manipulere med den eksisterende - det er dog bare et must at en sådan widget skal kunne parse flere rss-feeds (da den skal trække fra et par blogs, en twitter og en facebook-account)

Håber der er nogen der har et bud?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester