Avatar billede wracher Nybegynder
21. april 2009 - 11:07 Der er 2 kommentarer

Enkelte kontakter modtager ikke vehæftet fil. (SBS 2003 sp2)

Hey Jungs,
Har lige et lidt underligt senario, et firma sender mange mails ud dette sker via 4 mail lister som ligger i public folder.
og vi taler om 300+ ved udsendelse af mails. Dette fungerer umiddelbart ok, dog lige den undtagelse at 1 (email modtager) ikke får filen med i mailen :-s sender vi en mail manuelt direkte til vedkommende kommer filen med.

(300x->1 peger jo på modtagerens setup)

Umiddelbart var mit første indskud, det er da client side problemet opstår, men alligevel finder jeg det besynderligt at det så virker når man sender 1 mail til modtageren.

Snakker vi e-mail format clear txt / HTML problem, mime control  eller kunne det være at modtageren skal prøve at få en anden e-mail adresse ?

(regner med at få info på modtagerens OS / email klient i løbet af ugen) sorry

Har i et logisk svar, kom med det :-)

Mvh
Wracher
Avatar billede riversen Nybegynder
21. april 2009 - 11:51 #1
Nogen afviser mails hvis der er mere end x antal modtagere i mailen. Jeg ved ikke om dette er synligt for modtagerne.

Kommer der ikke en leveringsrapport return på den ene mislykkedes forsendelse?
Avatar billede pon Nybegynder
16. juli 2009 - 11:20 #2
Det kunne som du selv nævner være et rich text/mime problem, har oplevet næsten det samme hvor modtageren kører Lotus Notes, og alle attachments var væk og erstattet af en winmail.dat fil.

det problem var pga. exchange sender i rich text format, som lotus notes ikke kunne håndtere. Efter jeg satte exchange op til ikke at sende i rich text er der ingen problemer.

Så spørgsmålet er hvilken mailserver modtageren kører med, og om modtageren evt. får en winmail.dat fil vedhæftet mailen istedet for din attachment.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester