Avatar billede Div Nybegynder
11. marts 2009 - 10:48

Problemer med at finde enhed på netværket

Hej Har en Zyxel Prestige 2602R-D1A som router hvor jeg så har reserveret forskellige ipér til de ting jeg nu har på netværket. som fks, min bærbar som kører Wlan og min stadionær der kører Lan. da jeg har 2 etager og det indgående stik er i stueetagen, har jeg så Zyxelén til at stå der. fra den går der et Cat5E kabel op på første salg gennem flexrør i væggene. på førstesal er der så sat en Switch på det kabel der kommer nedfra så både min Stadionære og min printer kan komme på netværket. derudover har jeg en Linksys trådløs accesspoint på førstesal til når jeg har den bærbare der oppe.

Da jeg længe har haft store problemer med den trådløse del Zyxelén, anskaffede jeg mig en HP Procurve 420WW (access Point) den er så forbundet med Zyxelén via et kabel.

Alt kører sådan set som det skal, og har fin Wlan i stuen nu. mit problem er bare hvis jeg laver en scanning af hvilke enheder der er på netværket men uanset om jeg søger via Zyxelén eller manuelt via pc,en så kan jeg aldrig finde Hp Procurven. Det er lige meget om jeg kører Lan eller Wlan eller om jeg er på i stuen eller 1sal den kommer ikke frem, jeg ved dog den har ip 10.0.0.3 Det er kun den der ikke komer frem alle andre enheder kommer fin frem ved søgningen

Så tænkter jeg bare så tager jeg bare og bruger mit program til telenet og skriver ipén. men den kan helle ikke finde HPén.

Dog hvis jeg tager Hpén og sætten den sammen med den switch på 1 sal. så kommer den fin frem.

Skulle tro det var Zyxelén hvor fejlen skulle findes men nogen idé til hvad jeg kan gører for at afvikle det problem så jeg har en chance for at få adgang til Hp'en hvis noget skulle rettes. ??
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester