Avatar billede zeth Nybegynder
03. februar 2009 - 11:54

Startup problem på Sony Vaio VGN-SZ750N

Hej,

Jeg har denne Sony Vaio VGN-SZ750N som engang imellem pludselig har slukket uden videre. Jeg har altid kunne tænde computeren igen, men denne gang vil den ikke tænde. Efter at havde lade den stå natten over tændte den én gang, men der kom ikke noget frem på skærmen. Jeg kunne heller ikke slukke den ved at holde poweron knappen nede, men måtte tage batteriet ud for at slukke den.
Jeg har læst lidt om andre Vaios som har haft det samme problem, men ikke en SZ model. Andre har forslået at skifte RAM blokkene ud en for en, men heller ikke det virkede. HDDen er ikke lige til at komme til, da man skal fjerne tastaturet osv.
Nogen der har nogle idéer eller oplevet lignende symptomer? Vil selvfølgelig helst undgå at skulle betale for et nyt motherboard! :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester