Avatar billede telly Nybegynder
23. januar 2009 - 09:25 Der er 1 løsning

Batch Script - For Loop problemer

Hejsa Experter :)

Jeg har lavet en batch script til håndtering af mange txt filer som læses, manipuleres og indsættes i ny text fil, men jeg har problemer med logikken i et/flere for loop(s)

input1.txt indholde en masse linier som læses ind og for hver linie der er, skal den kører næste FOR loop, som læser en masse readme_%%a.txt filer (som består af flere linier tekst). Det output den får fra readme_%%a.txt skal den læse og ligge ind i en ny text fil "output.txt", men det skal stå på 1 linie i output.txt.
Det virker så længe der kun er 1 readme_%%a.txt fil, men så snart jeg har flere der skal læses ind, så smider det indholdet af dem alle sammen i samme output.txt fil. Hvordan får jeg den til at ligge det i hver sin?

------Kode start--------
setlocal enabledelayedexpansion
SET VAR=
FOR /F "tokens=1,2,3,4 delims=." %%a in (input1.txt) DO (
        FOR /F "tokens=* skip=1" %%e in (readme_%%a.txt) do (
            SET VAR=!VAR!%%e
    )
   
)

echo %VAR%>output.txt   
endlocal
-----Kode slut----
Avatar billede telly Nybegynder
23. januar 2009 - 15:21 #1
fandt selv en løsning ved at oprette en output.txt pr. linie i input1.txt filen og smide echo %VAR%>output.txt ind i inderste FOR løkke og ændre det fra %VAR% til !VAR!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester