Avatar billede sommer77 Nybegynder
06. januar 2009 - 17:20 Der er 1 kommentar

copyright, hvad siger reglerne

Hej jeg sidder og er ved at lave en hjemmeside, hvor folk kan downloade gratis ringetoner og wallpapers til deres computer og så overføre dem via bluetooth til mobil og kunne godt tænke mig at vide, hvad copyright reglerne siger på det punkt. Skal man for at kunne vaske sine hænder rene, lave en upload funktion, hvor folk selv kan uploade til siden og dermed selv har ansvaret for om de bryder copyrighten. Lidt ligesom you tube. Der findes jo millioner af forskellige ringetoner og wallpapers rundt om på nettet, som folk bare har smidt på deres hjemmeside uden at have ejerrettighederne til dem. Man jo umuligt finde de rigtige ejere og få deres tilladelse, så må det ikke være nok at skrive en lille undskyldshilsen på siden, hvor man lover at fjerne filerne, hvis man bliver kontaktet af den retmæssige ejer ? Det er jo heller ikke en side med planer om at tjene penge på filerne, men bare en side der samler det hele på et sted og tilbyder det gratis til folk.
Avatar billede erikjacobsen Ekspert
06. januar 2009 - 18:01 #1
Det er ligemeget om du tjener penge, og det er ligemeget om du har en anonym upload-funktion. Det er dig som ejer, der er ansvarlig for om copyright bliver overholdt. Ellers var det da for nemt, ik' ;)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



Seneste spørgsmål Seneste aktivitet
I dag 14:04 Pixeline cd’er til PC Af Mathilde i Windows
I dag 01:14 Windows 10 - IIS 10 Af bsn i Windows
I går 20:39 Boot fra USB Af poulmadsen i Windows
I går 11:43 Gmail-ikon på skrivebordet Win 10 Af ErikHg i Fri debat
I går 09:22 Lopslag Af Luffe i Excel