Avatar billede hasmark Nybegynder
25. november 2008 - 19:51

F-secure vs Skype

Hej jeg har en 2mb forbindelse gennem Yousee(tdc-kabelnet)og er udmærket tilfreds med denne løsning.Jeg har tidlige et F-secure abonnemènt til komplet beskyttelse af pc, for 10 kr. om måneden, dette er jeg også godt tilfreds med.

Men i forbindelse med en genindstallering af styresystem, bruger jeg den medfølgende Norton virusbeskyttelse og bemærker en væsentlig bedre funktionalitet i Skype.

Når jeg brugte skype sammen med F-secure, var der en forsinkelse på ca 10 cek når jeg snakkede, men ingen forsinkelse af indgående samtaler.

Med Norton er der stort set ingen forsinkelse på ud og indgående tale, er det softwaren fra F-secure, der skaber problemerne eller er det TDC, som sabotèr skype ?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester