Avatar billede Bjarne Franck Nybegynder
22. november 2008 - 12:23 Der er 1 kommentar

Kan ikke sende mails i Outlook 2003

Hej.
Jeg har fornyeligt købt en ny PC med Vista præinstaleret. Jeg afinstalederede Windows Mail da jeg normalt bruger Office 2003 med Outlook 2003. Problemet er at jeg kan ikke sende nye mails, men godt besvare mails. Jeg har prøvet at sende test mails i opsætningen. Det virker perfekt. Jeg har Buulgaurd 2008 som antivirus prg. Har deaktiveret det og afinstaleret det. Hjælper ikke. Har haft diverse kloge hoveder til at se på sagen men ingen har kunnet hjælpe mig. Har en bærebar hvor det ikke er nogen problemer med samme opsætning. Ligeledes en stationær med XP der fungerer godt med samme opsætning. HJÆLP
Avatar billede Bjarne Franck Nybegynder
05. december 2008 - 11:33 #1
Tak for alle svarene - det har været overvældende!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester