Avatar billede mcpang Nybegynder
07. november 2008 - 22:02 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Proxyserver og/eller firewall

Vil man også benytte sig af en firewall, hvis man har en proxyserver installeret på et LAN..
Avatar billede bufferzone Praktikant
07. november 2008 - 22:35 #1
Nej ikke nødvendigvis, kun hvis den firewall du anvender er en applikations proxy. De foleste firewalls er "bare" almindelige pakkefiltrerings Routere (stateful eller stateful inspection hvis du er heldig)
Avatar billede bufferzone Praktikant
07. november 2008 - 22:37 #2
Og har jeg forstået dit spørgsmål forkert, så er det at du anvender en proxy ikke en undskyldning for at anvende en firewall. Det at du har et LAN er rigeligt undskyldning nok til at tage en firewall i anvendelse
Avatar billede mcpang Nybegynder
09. november 2008 - 15:05 #3
Så en overodnet opsætning som følgende switch>>router>>firewall>>WAN med diverse servere (fil, printer, DHCP,PROXY,database)samt hosts forbundet til til switchen, er ikke helt ved siden af..
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester