Avatar billede coxweli Nybegynder
18. oktober 2008 - 21:47 Der er 2 kommentarer

Vise billedminiaturer i alle mapper i vista

hvordan får jeg Windows Vista til at vise miniaturebilleder i alle mapper der er billeder i? f.eks. når jeg tilslutter en telefon...

Jeg har Windows Vista Home Premium 32 bit.
Avatar billede palle_pirat Nybegynder
19. oktober 2008 - 02:50 #1
Har du ændret i 'Mappe indstillinger'(Den finder du i 'Kontrolpanel')? Der har du i hvert fald en indstilling "Husk hver mappes visningsindstillinger". Hvis den er afkrydset vil den huske hvordan de forskellige mapper skal vises.
Avatar billede thov Forsker
19. oktober 2008 - 03:38 #2
Vises der ingen miniaturer, når mappevisningen er sat til store- eller ekstrastore ikoner, kan funktionen være deaktiveret.
For at få den tilbage, skal du skrive dette i et kommandoprompt:
"regsvr32 shimgvw.dll" efterfulgt af <enter> (Uden de to ") :-)

Nu er det jo Vista, så for at være sikker på at det kan gøres uden brok, så find CMD.EXE i Windows mappen, højreklik på cmd, og vælg 'kør som admimistrator'.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester