Avatar billede photop Nybegynder
04. juli 2008 - 23:49 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Begrænse match-søgning med regexp?

Jeg har en hjemmeside, hvis indhold ligger som html-kode i en database. Jeg er ved at lave en søgefunktion, hvor brugeren indtaster søgeord i en simpel HTML-form. Resultatet (keywords) bruger PHP i følgende søgning:

"SELECT * FROM -tabel- WHERE MATCH (headline, content) AGAINST ('" . $keywords . "')";

Søgningen fungerer fint, men mit problem er at hvis man for eksempel søger på "form", "table" eller andre ord, som benyttes i HTML-syntaxen, så kommer sider med disse tags også med i søgeresultatet.
Kan man fjerne html-koder fra søgeresultaterne, for eksemepel med regular expressions, og hvordan skulle min "SELECT" så se ud?
Avatar billede photop Nybegynder
09. juli 2008 - 19:51 #1
Der er åbenbart ingen der kan hverken af- eller bekræfte om det er muligt? Jeg vil derfor lade pointene gå, til dem der evt kan svare på følgende spørgsmål i stedet:

Findes der er en metode til at omgå serverens default systemvariable (fx. med query expansion)?
Det er stadig førnævnte match full-text søgning der er i spil, men variablen ft_min_word_len er sat til 4 som standard, og jeg har behov for at kunne søge på ord med 3 bogstaver?
Er det kun Unoeuro (som hoster webhotellet) der kan ændre denne variabel - eller kan jeg selv ændre det - eller kan jeg omgå variablen på anden vis?
Avatar billede photop Nybegynder
14. juli 2008 - 08:50 #2
Jeg lukker igen...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester