Avatar billede jchristensen Nybegynder
18. april 2008 - 13:09 Der er 1 kommentar

Mediaplayer kan ikke afspille visse filtyper.

Jeg har oprettet dette spørgsmål under Vista med titlen "Media Player kan ikke afspille CD-er", uden at der er fremkommet nogen brugbar løsning. Nu har jeg konstateret, at der er flere ting, som min Media Player ikke kan afspille, så jeg tillader mig at oprette det på ny. Foruden CD-er kan jeg ikke afspille waw-filer, og jeg kan heller ikke høre DR Netradio (jeg har prøvet at følge DRs hjælpemuligheder, men uden resultat. Mærkeligt nok, kan jeg godt afspille MP3 filer i Media Player.
Håber, at der er et lyst hovede, som kan hjælpe mig. For god ordens skyld kan jeg oplyse, at jeg godt kan afspille CD-er og waw-filer i min Creative afspiller.
Hjælp søges og påskønnes;-)

NB: Bemærk venligst, at det er VISTA, jeg bruger.
Avatar billede jchristensen Nybegynder
22. april 2008 - 10:02 #1
Hej. Problemet "løst" ved geninstallation af Vista.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester