Avatar billede rsj1962 Nybegynder
31. oktober 2007 - 20:13 Der er 1 kommentar

Medion PC MT6 - bundkort/CPU

Hej!

En ven af mig har en Medion PC MT6 (TYP: MED MT 315), købt i Aldi. Den vil nu ikke længere starte (der sker ikke noget, når der trykkes på knappen!), og problemet er ikke manglende strøm! Det er sandsynligvis et bundkort/CPU-problem. Før han nu går ud og kigger efter en nyt bundkort/ny CPU, er der nogle ting, han bør teste endnu en gang? Han har godt nok udbygget maskinen med RAM/drev m.m., men det kan vel ikke være et problem, når pc´en slet ikke kan starte?

Og skulle han være nødt til at anskaffe et bundkort/CPU, hvad kan så anbefales - nogle erfaringer herinde?

På forhånd tak for svaret!
Avatar billede econex Nybegynder
31. oktober 2007 - 22:38 #1
Er den stoppet med at virke ifb. med isætningen af RAM m.m.?
Hvordan ved i at det ikke er strømforsyningen?
Prøv evt. at checke om der er en diode der lyser på motherboardet.

Den model er født med et MD 5000 Rev. 1.0 bundkort (se her: http://www.knietzsch.de/radio-tv-world/computer/pc_md8008_nachfolger.htm) Dvs. at CPU'en er en P4 socket LGA775. Jeg vil tro at i kan genbruge processoren, det er sjældent den ryger, medmindre den er blevet overophedet.

Et fint bundkort, til kr. 377,- kr - kan du evt. købe her: http://www.getmore.dk/templates/imw-product.asp?ProductGuid=SG%2D95&GroupGuid=3510&SelectedGroup=3510

Vælger i at skifte CPU også, så evt. denne her:http://www.getmore.dk/templates/imw-product.asp?ProductGuid=BX80557E2180&GroupGuid=3515&SelectedGroup=3515
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester