Avatar billede broenderup Nybegynder
11. oktober 2007 - 12:40 Der er 1 kommentar

vedr. elektronik programmer

Hejsa eksperten.

Jeg er ved at opbygge et test fixtur til et produkt jeg skal.
1. programmere
2. teste.

det med at få produktet testet er nemt nok, og jeg har allerede fået lavet det nødvendige hardware. Men ved programmeringen komme problemet.

er det muligt at købe en programmer der kan aflæse en fil på en computer uden at der er bruger indblanding involveret, og dernæst programmere og verificere, og melde tilbage til en PC som så kan begynde at køre et test program, jeg ved der er noget der hedder labview, men jeg ved ikke hvad sådan en programmer hedder.!

håber i kan hjælpe mig, og hvis jeg skal udspecificere noget så skriv endelig..

på forhånd tak.
Avatar billede klaro Nybegynder
15. oktober 2007 - 23:02 #1
Det man gør, er at man sætter en stistruktur op og så lader man hardware'n melde sig klar, derefter er det PC'en og ikke programmeren der har styringen, det er derfor også forholdvist nemt at starte en "verify'er" bagefter, hvis altså hardware'n understøtter dette.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester