Avatar billede ch007 Nybegynder
15. september 2007 - 12:08 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Hent oplysninger fra MySQL

Jeg har lavet xml-filer til rss-feeds.

Jeg har omdøbt xml-filen til .asp

Nu vil jeg gerne lave udtræk fra min db til xml-filen, men det vil den ikke godtage, når jeg prøve at skrive asp-kode (<%) skriver den blot:

XML error: A string literal was expected, but no opening quote character was found.

Hvad kan jeg gøre?
Avatar billede keysersoze Guru
15. september 2007 - 12:27 #1
du kan skrive kode i et xml-dokument - derimod skal xml-dokumentet genereres ud fra noget kode. Enten skal du gøre som det eksempel jeg foreslog i et af dine tidligere spørgsmål (altså vha Microsoft.XMLDOM) eller også skal du skrive det som tekst vha FSO som du kan læse om her; http://www.opfinderen.dk/sites/70
Avatar billede ch007 Nybegynder
15. september 2007 - 12:37 #2
Det jeg læser dig sige er at man ikke kan kode asp i en xml fil. Men at jeg istedet laver en anden asp-fil som "laver udtræk" og så gemme i en xml-fil. Er det rigtigt?
Avatar billede keysersoze Guru
15. september 2007 - 14:26 #3
Korrekt, du kan ikke komme ASP-kode i en XML-fil.

Der er ikke én måde at gøre det på - det afhænger af behov. I nogle tilfælde vil det rigtige være at lade ASP generere en fysisk XML-fil hvis den fx kun skal opdateres en gang om dagen - i andre tilfælde vil man lave en ASP-fil som outputter XML on-the-fly så det altid er friske data der er i filen (på den måde kommer der aldrig en fysisk fil men ASP-filen _er_ XML).
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester