Avatar billede mh6000 Nybegynder
12. juli 2007 - 13:00

Design Time - Object does not match target type

Jeg har i VS2005 oprettet en user control. Denne user control indeholder bla en property med et brugerdefineret objekt i stil med Color objektet. Denne user control bliver så vist i PropertyGrid i designeren således at det brugerdefinerede objekt vises på samme måde som f.eks. Location - altså med et plus til venstre således at man kan expande objektet... Til det formål har jeg tilknyttet en TypeConverter til det brugerdefinerede objekt. Det fungerer alt sammen glimrende lige ind til første gang man rebuilder eller kører sit projekt. Herefter vises de enkelte poperties i det brugerdefinerede objekt med følgende fejlbesked: "Object does not match target type". Designeren kommer ofte også op med en fejl som siger: "Object of type 'MyColor' cannot be converted to type 'MyColor' og kan dermed ikke vise formen.
Jeg tror det skyldes at VS2005 forsøger at sammenligne to ens objekter men fra to forksellige assemblies. De to assemblies ligger i henholdsvis bin-mappen til projektet og på følgende placering: "C:\Documents and Settings\ekgf\Local Settings\Application Data\Microsoft\VisualStudio\8.0\ProjectAssemblies". Selvom objekterne er ens kan de ikke sammenlignes da de eksisterer i to forskellige assemblies.

Det skal siges at der ikke er noget problem under runtime, men kun design time. Ligeledes eksisterer problemet formentligt heller ikke i VS2003...

Nogen idéer?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester