Avatar billede fldu Nybegynder
25. maj 2007 - 22:29 Der er 1 løsning

3D plot af planer i rummet evt mathematica

Jeg har 3 punkter i rummet, som jeg finder et plan for. Dette plan ønsker jeg at tegne i et (x,y,z) koordinatsystem, planet skal kun tegnes inden for disse 3 punkter. Jeg arbejder med mathematica, hvor det er muligt at tegne planer ud fra deres funktioner, men jeg kan kun tegne planet fra x1 til x2 og y1 til y2, altså firkantet planer, hvor jeg ønsker 3-kantet planer evt ved at lade det gå fra y tilhøre (0,½x)... er der nogle der kan hjælpe mig med mathematica, eller et andet freeware/free to try program hvor det kan lade sig gøre at tegne flere rette trekantet flader som fx diamanter.
Avatar billede fldu Nybegynder
27. maj 2007 - 16:45 #1
Har fundet ud af det:

indlæs pakken:
<< DiscreteMath`ComputationalGeometry`

og

data3D1 = {{0, 0, 0}, {2, 3, 6}, {3, 1, 5}};
plot1 = TriangularSurfacePlot[data3D1]
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester