Avatar billede krustytk Nybegynder
22. april 2007 - 12:52

fil server management.

Hey.

Jeg ved ærligtalt ikke om det findes. Men, prøver nu alligevel lige at sprøge her. :)

Jeg har en fil server hvor på ALT min data ligger, dvs jeg som regel altid arbejder fra den, dvs, pakke, flytte kopiere data, og til tider starter jeg da også programmer fra servern.

Men har nu gennem længere tid gået og tænkt over, er det ikke muligt at få et program, eller konfigurere serveren til at vide at når jeg flytter en mappe på netværksdrevet til et andet sted på netværksdrevet, at den så skal gøre det lokalt? istedet for at hive det fra serveren til min xp spand, og så tilbage til det nye sted, eller skal jeg remote desktoppe til serveren og gøre det her hvergang?

Serveren er en Windows 2003 med 2x500gb diske

ved ikke om jeg har ramt den rigtige kategori, men syntes det var den mest passende.

/krusty
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester