Avatar billede skirk Nybegynder
20. februar 2007 - 15:21 Der er 1 kommentar

Båndbredde styring over trådløst netværk

Hej

Jeg har en internet forbindelse sat op til et Netgear access point. Vi er 3 burgere på den men jeg vil gerne kunne allokere sådan så de to andre kun kan downloade med 1mbit og uploade med 128. Jeg mener at jeg engang så i Privat Computer for et års tid siden at der var kommet en lille hardware gateway man kunne sætte på og så kunne den styre hastigheden.

Har i en ide til hvordan man gør?

Hilsen

Skirk
Avatar billede bufferzone Praktikant
20. februar 2007 - 15:35 #1
Det kan du mig bekendt ikke på trådløst, da trådløst udstyr virker som en hub, men jeg ér ikke helt sikker. Kim på løsninger som http://www.netlimiter.com og http://www.bandwidthcontroller.com jeg mener dog at switchteknologi her er en forudsætning
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Architect - Projects

Gehl Architects ApS

IT Supporter

Netcompany A/S

Network Engineer