Avatar billede amnesia5230 Nybegynder
06. november 2006 - 22:05

ADSI adgang til Active Directory med ASP

Jeg er igang med at udvikle en telefonbog, som skal fungere sammen med active directory.

I denne telefonbog, har jeg en 'Edit profile' side, hvor det skal være muligt for den enkelte bruger at ændre dennes informationer. Jeg har fået profilsiden til at vise de nuværende informationer på personen, som er logget ind - i hver sin form - nu er problemet så bare hvordan jeg smartest får den til at kunne ændre de forskellige ting, når brugeren ønsker det.

Brugeren har mulighed for at indtaste noget nyt i de felter, hvor de nuværende informationer står - så jeg skal bare bruge en løsning hvormed jeg så kan gemme disse instillinger for brugeren - ved tryk på en knap.

Jeg har læst om ADSI, men har ikke umiddelbart kunnet gennemskue hvordan jeg skal stykke det sammen, for at det vil fungere. Er der nogen der kan give mig et skub i den rigtige retning, eventuelt med noget Visual Basic/ASP kode som vil kunne hjælpe mig - så vil jeg være meget taknemmelig og give et læs point :-)

Er der nogen spørgsmål til mit spørgsmål - så hold jer endelig ikke tilbage.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester