Avatar billede esbjerg05 Nybegynder
20. oktober 2006 - 21:52 Der er 1 kommentar

Problemer med at få bærbar på trådløst netværk

Hej

Jeg har lige sat min nye trådløserouter(netgear) til, men det er kun den ene af mine bærbare der kan komme på nettet. Den bærbar der ikke kan komme på nettet bruger en ekstern trådløs enhed(Typhoon speednet wireless pcmcia card. Når jeg går ind under trådløse forbindelser står der "trådløse netværksforbindelser ikke tilsluttet. Dobbeltklikker jeg så på det ikon, kommer der frem at der ikke blev fundet nogen trådløse netwærk inærheden.

Hvad skal jeg gøre

Michael
Avatar billede justme Nybegynder
22. oktober 2006 - 17:30 #1
"Typhoon speednet wireless pcmcia card" er vist et 802.11b, netkort. I det tilfælde skal du huske at slå tjenesten "Automatisk konfiguration af trådløse enheder" fra på den bærbar som bruger denne trådløse enhed "Typhoon..."?
Hvis den ikke kører Windows XP, så forsøg at downloade den seneste driver til "typhoon..." og reinstaller enheden...
Grunden til at du skal slå "Automatisk konfiguration af trådløse enheder" fra i services, er at den konflikter med 3rd part trådløse drivere... Guide hos Microsoft kan evt. findes her:
http://support.microsoft.com/kb/313242
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Generalist til PMO

SporingsGruppen ApS

Frontend-udvikler

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Business Analyst med flair for test