Avatar billede marstrandx Nybegynder
02. oktober 2006 - 10:14 Der er 1 kommentar

Macbook Pro resetter finder, mail mm

Macbook Pro med Tiger har kun været i brug et par dage. Åbner Safari, får et spørgsmål vedr. nøglering (har glemt hvilket). Opdager derefter at alle bookmarks er forsvundet og Safari nulstillet. Genstarter maskinen og... chok! Dokken er i nu i bunden i stor størrelse - men med mine symboler, alle mapper og dokumenter er væk fra desktop. Syatemet kører på engelsk i st.f. dansk. Preferences i flere programmer er nulstillet. Al mail i Safari og Entourage (som jeg var ved at arbejde mig væk fra) er gone with the wind. De fleste programmer åbner med velkomstdialog.
Jeg finder alle min dokumenter, mailbokse osv. dybt inde i maskinen:
Library - Documentation - Brugervejledning og information. Her er min brugermappe lagt med alle dokumenter og indholdet fra desktop.
Hvad kan der være sket og kan det undgås i fremtiden?
Avatar billede egonspock Seniormester
02. oktober 2006 - 17:02 #1
Du har nok bare ændret din hjemmemappe til at hedde noget pænere, end du kom til at vælge da du fik computeren eller selv kommet til at flytte den det forkerte sted hen. Og så går det helt galt. Hvis du flytter den tilbage under "macintosh HD->brugere" og så log ind og ud igen (Æble-shift-q), så er den sikkert tilbage i vanlig stand. Det er vist noget, man bare helst skal undgå.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester