Avatar billede shubijam Nybegynder
15. september 2006 - 10:20 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

Anvendelse af billedkode i <img>

Hej

I forbindelse med et billed-cropping-script har jeg fundet en klasse, som klarer det hele for mig. Klassen indeholder en funktion, som hedder showImage(). Funktionen sprøjter koden ud til det croppede billede... Det ser ca. sådan ud:

‰PNG  IHDR¶c.IDATxœÁIo×à·ÍÌ›73œá*ÊE™¶eÉNjÄvÇZ Í!@Z´è¡ÐKCOý#½õПÑj' %†-;¶L‹)q_†œ}{ïõûàßþúÇx½~|ÿãÍb>èY†É¨n–¬~¿¯3sãÇ7n'‡HívûÃÅ*“pé‡P¥~œ5vZ‡|´ã`§µw9ŸœœH“"‹4Ib_§X§øöÁu‚@’$÷>¸•æ\HìEþÝ;?ŸŸcY °¢ÈÏç³™rv¶³wÝq*‹Õf³ñv[Ûd”`†~µ^Ùm_ÓMV)ܶÂbo‡™ª`¦iHp$„I5 ƒÉhèyÞññq¯×C™¦‰Ý©5ÊeǶfÓñGï_Ûm‚/–ó$ϸ”g½³ƒÃ»a”€™nžv‹‚kTOó<*j.¤ÆØ|¾(8¿ÿð®S4ŸO-Ëò<©Z«Ó†QÞjô—óåb¾X€.WN'ŽSŒq£VKâP9Á yÖ{ÊEŠ°hlU–îñŒ+PY,ÖíH·eŠiˆÞwÏ]×SUÚï_B¨@I6îfo·¥)*O#BAyY-æã4MÂÐ?9yÑížâ;εúVQŸÿì§Ô´€

Jeg vil gerne vise det croppede billede i et <img> efter cropping, men sætter jeg den rå billed-kode ind, sker der ikke noget. Den eneste måde, jeg kan anvende billed-koden er, hvis jeg i en helt tom side skriver koden ud.

Ved nogen, hvordan jeg kan anvende koden til at vise billedet almindeligt?
Avatar billede Slettet bruger
15. september 2006 - 10:27 #1
Du skal, via et <img>, linke til den side hvori billedet vises..

Dvs., at du ikke kan undgå at have 2 sider loadet på en gang.

Alternativt kan du udskrive billedet, og med en <img> vise det umiddelbart herefter.
Avatar billede shubijam Nybegynder
15. september 2006 - 15:59 #2
Jeg er vist ikke helt med... Det fungere pt. på den måde, at man klikker på det billeder, man vil croppe. Herefter åbnes et vindue, hvor man laver den ønskede cropping og klikker "Gem".

Herefter croppes billedet, og jeg vil nu gerne vise den nye version. Man kan vælge om man vil gemme som en kopi, eller om man vil overskrive originalen. Overskriver man originalen, skal man refreshe browseren, før den croppede version vises, fordi den originale stadig ligger i cashen.

Derfor vil jeg meget gerne anvende den omtalte funktion, showImage(), til at vise den nye version af billedet. Men som beskrevet ovenfor ved jeg ikke, hvordan jeg kan få vist billedet udfra den "rå" kode?
Avatar billede Slettet bruger
16. september 2006 - 11:10 #3
Du kan ikke gøre sådan her:

<img width="200">‰PNG  IHDR¶c.IDATxœÁIo×à·ÍÌ›73œá*ÊE™¶eÉNjÄvÇZ Í!@Z´è¡ÐKCOý#½õПÑj' %†-;¶L‹)q_†œ}{ïõûàßþúÇx½~|ÿãÍb>èY†É¨n–¬~¿¯3sãÇ7n'‡HívûÃÅ*“pé‡P¥~œ5vZ‡|´ã`§µw9ŸœœH“"‹4Ib_§X§øöÁu‚@’$÷>¸•æ\HìEþÝ;?ŸŸcY °¢ÈÏç³™rv¶³wÝq*‹Õf³ñv[Ûd”`†~µ^Ùm_ÓMV)ܶÂbo‡™ª`¦iHp$„I5 ƒÉhèyÞññq¯×C™¦‰Ý©5ÊeǶfÓñGï_Ûm‚/–ó$ϸ”g½³ƒÃ»a”€™nžv‹‚kTOó<*j.¤ÆØ|¾(8¿ÿð®S4ŸO-Ëò<©Z«Ó†QÞjô—óåb¾X€.WN'ŽSŒq£VKâP9Á yÖ{ÊEŠ°hlU–îñŒ+PY,ÖíH·eŠiˆÞwÏ]×SUÚï_B¨@I6îfo·¥)*O#BAyY-æã4MÂÐ?9yÑížâ;εúVQŸÿì§Ô´€</img>


Istedet skal du gøre sådan her <img src="fil.php"> hvor fil.php så er den fil der udskriver din kode, hvilket medfører - som wicsz sagde - at du skal loade 2 sider.
Avatar billede Slettet bruger
16. september 2006 - 12:39 #4
Du kan, som jeg også nævnte, lave og outputte dit billede i en mappe, for derefter at pege på det med dit <img>-felt
Avatar billede shubijam Nybegynder
18. september 2006 - 09:31 #5
Hej Wicez.. Du var vist først med det svar, jeg endte med at få noget ud af. Tak for hjælpen - smider du et svar...
Avatar billede Slettet bruger
18. september 2006 - 16:42 #6
Jeg prøver at smide et her :)
Avatar billede Slettet bruger
20. september 2006 - 09:08 #7
- Tak for points ;o)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester