Avatar billede net-meister Nybegynder
26. august 2006 - 17:16 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Logon script der tildeler admin rettigheder

Hvordan laver jeg det så brugerne får admin rettigheder på deres egen computer, men selvfølgelig ikke hvis de logger på serveren?

Vh. Razz.
Avatar billede webcon Nybegynder
27. august 2006 - 17:26 #1
Jeg formoder du bruger AD.... så bør du lave en GPO med indholdet af en restricted group til administrator gruppen, hvor du tilmelder %USERNAME%, dette skal du naturligvist gøre på en OU hvor du har dine computere og ikke dine servere.
Avatar billede serverservice Praktikant
07. september 2006 - 23:00 #2
Det du vil er at gøre nogle brugere til lokaladministrator på deres pc. Når de logger på domain er de stadig KUN lokaladmins.
Her er guiden fra MS til at tilføje en gruppe fra domain til lokaladmins - http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;EN-US;Q320065
Avatar billede net-meister Nybegynder
19. september 2006 - 00:54 #3
Web
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester