Avatar billede supa Nybegynder
22. august 2006 - 11:56

Scrollable med fast baggrund

HejSa..

Jeg har lavet en JScrollPane som indeholder en JPanel (som er Scrollable). På dette JPanel er der en række knapper som går ud over mit JScrollPane's størrelse (altså mit JPanel's height er større end mit JScrollePane's height), derfor scroll er implementeret..

Mit problem er imidlertidigt at jeg har et baggrundsbillede (Image) til at sidde på mit JPanel (mine knapper er gennemsigtige, sådan jeg kun ser teksten på knapperne), og det sidder statisk fast..

Jeg vil gerne at det scroller med når jeg scroller op og ned (har kun brug for op og ned funktionen). Sådan at det ser ud som om at baggrundsbilledet står stille for den uvidende bruger, men faktisk flytter sig på mit JPanel uden at brugeren kan se det..
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester