Avatar billede davidfossil Nybegynder
30. april 2006 - 22:13 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Redirect alt trafik

Følgende kodestump returnere nogle HTTP headers til at smide alle brugere videre til en ny adresse (status 301 fordi vi siden er flyttet permanent).

<?php
header ('HTTP/1.1 301 Moved Permanently');
header ('Location: http://foo.bar/');
?>

Kan jeg smide denne kode et sted for den blive includet globalt, således at alle requests til vores gamle domænenavn bliver peget over på det nye?
Avatar billede tjanum Nybegynder
01. maj 2006 - 00:15 #1
Det tror jeg ikke, hvis du ikke har adgang til settings på webserveren, men er ikke sikker. I stedet er jeg dog sikker på, at du kan lave en .htaccess, der indeholder følgende:

Redirect permanent / http://www.new-url.dk

...hvis det altså er en apache server. Lig den i roden. Hvis du har adgang til opsætningen af serveren, ville jeg heller ikke vælge at gøre det med PHP alligevel, men i stedet sætte det i httpd.conf.
Avatar billede davidfossil Nybegynder
01. maj 2006 - 08:25 #2
Jeps - det var det jeg ledte efter. Er ikke lige så skarp i *nix-verdenen, hvorfor jeg ikke helt viste hvor jeg burde spørge :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester