Avatar billede eldoctor Nybegynder
26. august 2005 - 18:14 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Capture video i Vegas

Hej,

Jeg har tilsluttet min dv-cam via firewire til min pc. Starter capture i vegas. Og der kommer også et preview. Men forstår ikke hvor den gemmer det henne. Får når jeg trykker stop...Så forstår jeg ikke hvordan man får det ind i redigerings modulet?

//el doctor
Avatar billede eldoctor Nybegynder
26. august 2005 - 18:43 #1
Når jeg har capturet noget video bliver det ikke overført til min media pool!?
26. august 2005 - 18:50 #2
Du skal starte capture-programmet inde fra Vegas, -det vil sikre at de klip du digitaliserer, vi vise sig i din "Bin" i Vegas bagefter.
-Du skal bruge det lille ikon ovenover din "bin" der forestiller et videokamera ("capture video"-knappen).

For at placere dine digitaliserede filer, rigtigt på pc'en, skal du højreklikke i capture-programmets preview vindue (og div. andre stedder), og vælg "prefrences", og i det nye vidue vælger du fanebladet "disk management", og klikker på knappen "ad folder", eller højreklikker i vinduet (i fanebladet). Og angiver den mappe dine video-filer skal lægge i, -og sletter den der står der i forvejen.

Jeg plejer ikke selv at bruge start/stop metoden når jeg digitaliserer, men det kan godt være at du skal klikke på rec knappen igen når du skal stoppe klippet, -for jeg tror nok at stop-knappen virker som cancel-knap, -men jeg er ikke sikker.
Jeg bruger altid selv "advanced capture" og angiver ind og ud -tidskoder i stedet, så har man fuld kontrol.
26. august 2005 - 18:54 #3
üps, overså dit "Starter capture i vegas".
Avatar billede eldoctor Nybegynder
26. august 2005 - 18:56 #4
Kanon hurtig og brugbar hjælp! 150 points til dig!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester