Avatar billede turbo1212 Nybegynder
25. august 2005 - 23:45

Vi skal bruge en osCommerce med en god CMS Portal

Vi står overfor at skulle have lavet en osCommerce løsning med en god CMS Portal til som har følgende funktioner:

CMS system til at fremvise nyheder, tilbud, arrangementer, konkurrencer. CMS Portalen skal bruges som nyhedsportaler.

Man skal selv kunne vælge udseende og farver, samt de funktioner, man har brug for. Portalen skal derfor bl.a. indeholder bl.a. Nyhedsspalter med automatisk billedeskalering og datostyring. tilmeldingsmodul til diverse nyhedsgrupper, Forum, chat, modul til partner links (Linkexchange, Mailinglister som kan opdeles i forskellige grupper. Bannerstyring med randomfunktion og optælling af hits. Debat, kalender og afstemninger. Effektiv modul til søgeoptimering. Mulighed for upload af bl.a. Word, PDF, PPS, PPT, Excel etc. Password til begrænsede områder og komplet on-line statistik m.m. Og meget vigtigt også en top sej PC Konfigurator og jeg gerne flere fede features som f.eks. en online auktion, afiliate program. Men vi er naturligvis åbne overfor flere features som i måtte have idéer til. Vi vil meget gerne have det hele lavet i PHP.

Såfremt der er nogle der vil være interesseret i at programmere sådan en løsning for os må du/i meget gerne sende noget info. a.s.a.p. da vi gerne skulle have været igang p.t. :-))

Såfremt der er nogle der har interesse i bl.a. IBM & HP servere og evt. andet hardware vil vi evt. gerne lave en meget fordelagtig bytte handle da vi kan tilbyde IBM & HP servere til vanvittige gode priser og/eller som sponsorat for diverse web ydelser. Men er naturligvis også klar med cool cash hvis man ikke lige står og skal have hele server pakken skiftet.

Se evt. på nogle af de Servere vi har på http://www.elibitum.dk

På forhånd mange tak.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester