Avatar billede chili17 Nybegynder
31. juli 2005 - 18:28 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

opdaterer og hakker i lyd / wacom

Det er som om min pc opdaterer et eller andet med sekunders mellemrum - ihverttilfælde resulterer det i at lyden hakker fra alle medier - men også min tegneplade Wacom laver udfald, og man er nødt til at løfte pennen fra pladen for at der skabes forbindelse igen - også her med uregelmæssige sekunders mellemrum

Nogen der har forslag til en løsning på problemet
Avatar billede halifax Nybegynder
31. juli 2005 - 18:51 #1
Har du lidt erfaring med at kikke i Jobliste kan du se om der er et kørende program, som du mener ikke skal køre - eelr som du ikke kender. Se ligeledes efter om et program har et stort cpu forbrug, som det ikke bør have. Luk evt. programmet - eller Processen ned.

H-klik proceslinien g vælg Jobliste, eller tast Ctrl+Alt+Delete.
Avatar billede chili17 Nybegynder
31. juli 2005 - 19:13 #2
Der er ikke noget fremmed program der kører - men nu har jeg lige prøvet at lukke af for internet forbindelsen (stofa) - og så er der ikke noget - så det må være her der foregår et eller andet - aner bare ikke hvad
Avatar billede chili17 Nybegynder
31. juli 2005 - 20:31 #3
Lukker og flytter spørgsmålet
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester