Avatar billede snyde Nybegynder
18. juli 2005 - 21:22 Der er 2 kommentarer

UserBean i asp.NET, hvordan implementeres den.

Hej Eksperter,

Jeg har en kontainer klasse, der indeholder oplysninger om hver bruger der er logget ind min web applikation.

Hvordan implementeres sådan en i asp.net. Jeg tænkte på at benytte singelton pattern, men den variasion at den private instans gemmes i en sessions variabel, singel ton klassen.

Andre forslag?
Avatar billede snyde Nybegynder
18. juli 2005 - 22:55 #1
Man ødelægger selvfølgelig indkapslingen i singelton klassen, da alle klienter vil kunne tilgå den session variabel, hvor singelton referanchen ligger i.
Avatar billede fey.dk Nybegynder
06. oktober 2005 - 23:06 #2
"alle klienter vil kunne tilgå den session variabel"

Nej, det vil de så ikke kunne eftersom det netop er en session variabel. Jeg forstår ikke helt spørgsmålet, for en korrekt udført Singleton vil jo netop ligge som én eneste instans i memory på tværs af applikationen - uden at man skal til at blande session eller andet snavs ind i det. Hvis du ikke ønsker dette, men i stedet vil have en instans til hver eneste session, er det ikke Singleton pattern'et du skal kigge på. Så er det nærmere blot en instans af et helt "almindeligt" objekt så at sige.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester