Avatar billede elgringo Nybegynder
16. juni 2005 - 17:08 Der er 2 kommentarer

CustomError - 400

Jeg har til opgave at flytte et Cold Fusion(kører på en apache) web project over på en IIS, der er så et allerede eksisterende tool der kalder sider, og det har jeg ikke mulighed for at ændre i, da det ville kræve at alle downloadede en ny version før noget som helst begynder at virke igen.

Problemet er så at der bliver kaldt med en syntax der hedder "http://<domain>/&qwerty=1234, det er apache åbenbart ligeglad med og hopper videre til default page. Fint nok, men det virker ikke på IIS, det resultere i en error 400. Som jeg indtil videre ikke har haft success med at catche med enten asp.net eller IIS's customerrors som default peger på en 400.htm. Men den htm-fil er ihvertfald ikke den der benyttes til at smide en fejlmedelse ud til brugeren.
Avatar billede brummelum Nybegynder
24. juni 2005 - 13:58 #1
jeg bruger ovenstående syntax i stor stil på IIS, men fanger URL'en med custom 404 - det virker i hvert fald fint her :-)
Avatar billede erikjacobsen Ekspert
24. juni 2005 - 14:01 #2
Det er det rigtige du skriver:

  "http://<domain>/&qwerty=1234

og ikke

  "http://<domain>/?qwerty=1234

??
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Uanset kodesprog, så giver vi dig mulighederne for at udvikle det, du behøver.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester