Avatar billede martins Nybegynder
02. maj 2005 - 16:28 Der er 1 kommentar

Union mellem to tabeller

Jeg er ved at kode et forum, og har derfor brug for at lave en union mellem 2 tabeller. Jeg har styr på union'en, og det virker også (næsten).

Problemet er at jeg har mine "threads" i en tabel og mine "replies" i en anden. Jeg vil så gerne vise mine "threads" sorteret efter datoerne i mine 2 tabeller, men når jeg forsøger at gøre det med en union, bliver mine "threads" vist for hver gang der er et "reply", og det vil jeg gerne undgå.


Her kommer min SQL-streng.

(SELECT DISTINCT forum_threads.id,forum_threads.addeddate,CONCAT(firstname,' \"',username,'\" ',lastname) AS name,forum_threads.header FROM forum_threads LEFT JOIN members ON forum_threads.author = members.id WHERE foraid = " + intFid + ")
UNION
(SELECT DISTINCT forum_threads.id,forum_replies.addeddate,CONCAT(firstname,' \"',username,'\" ',lastname) AS name,forum_threads.header FROM forum_replies INNER JOIN forum_threads ON threadid = forum_threads.id LEFT JOIN members ON forum_threads.author = members.id WHERE foraid = " + intFid + ") ORDER BY addeddate DESC;
Avatar billede martins Nybegynder
03. maj 2005 - 12:23 #1
Jeg har lige opdateret antal point.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester