Avatar billede weiseren Nybegynder
15. februar 2005 - 23:16 Der er 4 kommentarer

Programmering i JAVA - lille projekt med Random Access Fil

Jeg søger nogen der er intresseret i at lave en lille java opgave med noget bubble sort, write to file, search, osv. Rimelig simpelt. Hvis der er nogle intresseret kan i ligge jeres email addreser og så kan jeg sende en job beskrivelse og håbe på et tilbud...

mvh
Weiseren
Avatar billede dsj Nybegynder
15. februar 2005 - 23:50 #1
Det er nok et fåtal her på eksperten, der vil betragte den slags som "simpelt", selvom jeg selv vile være tilbøjelig til at sige det samme :-)

Har du en email man kan skrive til?
Avatar billede weiseren Nybegynder
16. februar 2005 - 09:26 #2
kw@ennovation.dk
Avatar billede cybermike Nybegynder
16. februar 2005 - 15:14 #3
Jeg er intresseret i detaljer om projektet samt at høre om hvad dit budget er. Jeg kan kontaktes på EMAIL: ekim@unifix.org eller MSN: ekimrebyc@hotmail.com , mit CV er at finde på http://www.cybermike.dk


    Mvh
Mikkel Christensen
Avatar billede yaief Nybegynder
16. februar 2005 - 15:55 #4
Jeg er mere interesseret i om det er en studieopgave eller du faktisk vil bruge bubblesort til noget :D Men hvis du er interesseret i at betale, så hvorfor ikke.

jonas at yfu.dk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester