Avatar billede precius Nybegynder
11. januar 2005 - 10:59 Der er 28 kommentarer og
3 løsninger

Nogen der kender noget til Herbalife? (Royal partner) Fup eller?

Hej..
Jeg er studerende og ville gerne tjene lidt ekstra penge i fritiden, så snublede jeg over et firma der hedder herbalife..og de har kontaktet mig..men ved sku ikke helt om jeg tør..for det koster 1840 kr at starte..det handler om at man køber en licens til at handle og skal sælge produkter,og de hjælper stort set en trin for trin med at starte sin egen forretnig op hjemmefra og det lyder sku fantastisk..men måske lidt for fantastisk...Nogen der kender noget til det?
Avatar billede websam Nybegynder
11. januar 2005 - 11:05 #1
Ja hold dig langt fra det og find noget andet at bruge dine penge på :o) Min bedre halvdel har været til noget info møde om det og det er det rene fup.

/websam
Avatar billede jakobsynder Nybegynder
11. januar 2005 - 11:05 #2
Hehe, min tossede ven fik engang samme idé, og slæbte mig med til et "info-møde" på et hotel i Århus. Da vi nåede frem var det dog ikke lige hvad han havde forventet.

Det virkede en anelse "kult-agtigt" med en 19-årig fyr der stillede sig op og fremlagde et "testimonial" om hvordan han solgte sin makeup og kosttilskud.

Det var umuligt at tage seriøst. Der er med garanti nogen der tjener kassen på det skidt, men hovedsageligt ved at der er nogle andre der betaler for det.

Network-marketing, pyramidespil, hjernevask - kært barn har mange navne.
Avatar billede g1um Nybegynder
11. januar 2005 - 11:08 #3
Kender det godt, det er det rene fup.
Avatar billede jakobsynder Nybegynder
11. januar 2005 - 11:41 #4
Det skal lige tilføjes at vores "info-møde" hos Herbalife er én af de ting, der jævnligt bliver bragt på bane over en øl eller to, ligesom vores tur til Vejle i en skrotbunke af en bil på sommerdæk, i en halv meter sne på en kaotisk motorvej, bare for at få fingrene i en kopi af fordums tids bedste narkotikum: Ultima Online :-)

Jeg tror at de folk, der ikke bakker ud efter at komme lidt tættere på, kun har kort vej endnu før de også kan hoppe på et af de såkaldte "Nigeria-breve".
Eller også er jeg bare arrogant og i morgen bliver jeg hustled for en million.
Avatar billede majsmarken Nybegynder
11. januar 2005 - 12:46 #5
Vær lidt flink mod <arlet>: http://www.eksperten.dk/spm/548854
Avatar billede areon Nybegynder
11. januar 2005 - 14:03 #6
hihi jamen i modsætning til mange af de andre indlæg her vil jeg derfor komme med et lidt mere objektiv og måske positivt syn på MLM...

Jeg er gammel MLM'er og har arbejdet med lidt af hvert i den branche. (Mest da jeg selv var studerende..)

Der findes mange "gode" og desværre også nogle enkelte Fup på markedet..

Jeg vil ikke kommentere herbalife konkret da jeg ved for lidt om dem, men jeg må sige at mange af virksomhederne er spændende at arbejde med! OG den eneste der garantere dig success i denne branche er dig selv.. så er du organiseret og med masser af gåpåmod er det måske ikke en dum ide...

Men en beslutning om at starte i et MLM firma skal tages efter megen eftertanke og søvn... der er GOde muligheder MEN HUSK!!! INTET KOMMER UDEN ARBEJDE!!

håber at det gav dig en lidt mere objektiv indsigt i MLM branchen.. har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at stille dem her på debatten.. :)
Avatar billede areon Nybegynder
11. januar 2005 - 14:09 #7
Lige en lille tilføjelse:

DEN SOM INTET VÅGER INTET VINDER....

OG kommentarer som disse:
[Det virkede en anelse "kult-agtigt"]
er indlagt af folk der ikke ser på dit spørgsmål objektiv og med de muligheder det åbner for et ungt menneske...

Derfor er vi alle forskellige 95% af mennesker er "NEJ sigere" og ønsker kun at DU ikke får success for så "missede" de jo chancen!!!..
Derfor tag dig god tid om at vurdere og lad dig ikke blænde af de "fantastiske" bonusplaner.!! KONCENTRERE dig om produktet og det kvalitet!! Det er her man ser foreskellen mellem de mange koncepter der er derude! PRODUKTET!!!

Men syns personligt at strukturbygning og MLM er spændende (arbejder ikke i branchen mere) OG det har GIVET mig meget med i rygsækken til mit liv idag.!
Avatar billede jakobsynder Nybegynder
11. januar 2005 - 14:35 #8
areon >> Lige lidt flueknepperi: Jeg går ud fra du mener at "vove", ikke "våge"?

Jeg ved ikke hvad du bilder dig ind, men du er da så absolut den mindst objektive i den her sammenhæng, eftersom du har personlig erfaring med konceptet. Det er fint du belyser sagen med dit perspektiv, men du har ingen ret til at betvivle mit.

Kommentarer som "Det virkede en anelse kult-agtigt" er ikke indlagt af *folk*, den er indlagt af *mig* - og det er da med rette.
Det mindede mig mest af alt om optagelserne til en TV-shop-reklame eller en sammenkomst i en forening for pædofile.
Arrangørerne var udpræget mekaniske i deres personlige kontakt med de nyankomne, mens de allerede involverede gæster lugtede langt væk af jeg-svaghed og indoktrinering.

Halvdelen af indtægterne kommer utvivlsomt fra "startpakker", ikke fra selve produkterne. Den kommer fra folk der bliver blændet af hjernevask, men som ikke selv har nerverne til at fortsætte showet til egen fordel.
D.v.s. du får din såkaldte succes ved at sælge folk falske løfter, men kan du leve med det, så har du sikkert en god forretning.

Uanset om det kan betale sig rent økonomisk, skal man gøre op med sig selv om det er et miljø man vil færdes i som menneske, ikke kun som "forretningsmand".

- Det kan jo være noget af det hænger ved...
Avatar billede areon Nybegynder
11. januar 2005 - 14:52 #9
Igen vil jeg tage en dine velformulerede udsagn "blændet af #hjernevask#" Ved du overhovedet hvad det er????

At hjernevaske folk er en del mere alvorlig end både Plattenslageri (som du mener koncepterne er bygget på) og gode individuelle ideer som tilbyder en RÆKKE folk en lukrativ aflønning. (OMSÅ "toppen" river mest af kagen!)

Det er de premisser man indgår i et sådanne koncept men hver man som jeg sagde skal aflægge dette megen tanke og forstå hvad det hele går ud på!!

MHT min objektivitet vil jeg lige skilde mange af disse koncepter ad!! JEG er objektiv på BRUGERENS beslutning om herbalife, og deler herefter mine erfaringer og kendskab til det ØVRIGE MLM markede hvor ovennævnte er aktiv..

Jeg mener DERFOR at min kommentar indeholder mere konkret information og objektiv rådgivning end "DET ER DET RENE FUP", "KultAktig" og Hjernevaskere...  Jeg giver sq da i det mindste brugeren lidt informationer hun kan bruge til noget istedet for en gang nonses vrøvl om noget i ikke kender til eller ikke bryder jer om. (Og det har i jeres fulde ret til.) MANGE millioner verden over er MLM millionære så spar mig for FUP historier om nogle af de virksomheder som har været på markedet i mange år (som Herbalife, ACN, LM, alovera,  etc.)

HAvde det været virksomheden "tjenEnMillionPåEtSekundt" ville jeg nok have delt jeres mening. (Derfor jeg siger at man skal tænke før man kommentere noget man ikke har kendskab til. DIn egen mening har du altid ret til) MEN brugeren efterspørger: "Nogen der kender noget til det?" og det er der en del af disse ovenstående kommentarer der skinder pragtigt ud af de IKKE GØR!!!

PERSONLIGT bryder jeg mig ikke om Herbalife deres produkter og virksomhed, Men det er ikke MIG at sige hvad der er rigtigt og ikke rigtig (især ikke i denne branche). Jeg kan derimod være behjælpelig med at INFORMERE og RÅDE på baggrund af mine Success og KAOS erfaringer...
Avatar billede jakobsynder Nybegynder
11. januar 2005 - 15:44 #10
areon >> Ja, jeg kender lidt til hjernevask, og det er ikke som man ser på tegnefilm.

Ordet jeg bruger er sikkert i mange tilfælde for tungt, men det handler altsammen om manipulation i større eller mindre grad.
Jeg er helt enig med dig i, at en kortfattet erklæring som "det er det rene fup", uden efterfølgende argumentation ikke nødvendigvis er meget bevendt, men nu uddybede jeg altså også mit synspunkt.

I første omgang lod jeg det være ved, at jeg på et rent personligt plan, ikke brød mig om det jeg oplevede, da jeg stiftede bekendtskab med lige netop Herbalife.

Men jeg kan ikke forstå hvorfor du mener at en subjektiv vurdering ikke er brugbar?

Jeg synes bestemt det er en væsentlig del af problemstillingen, med udgangspunkt i at opretter er et normalt og velfungerende menneske med principper og samvittighed som de fleste andre.

Udover det har jeg heller aldrig nævnt noget om fup. Jeg er slet ikke i tvivl om, at der er læssevis af mennesker der lovligt har slået mønt på konceptet, men på hvilken bekostning?

Den logiske problematik er umiddelbart, at systemet ikke er økonomisk bæredygtigt. Udviklingen er af eksponentiel kaliber, hvilket medfører en hurtig udtømning af resourcer.

Hint: Atomvåben fungerer på samme måde.

Selvfølgelig er der sikkert nogen som tildels formår at stabilisere sit netværk, og derfor kan overleve længere end en døgnflue, Herbalife er muligvis én af dem, da det efterhånden er et par år siden jeg rendte ind i dem.

Men millionærerne opstår jo ikke i nederste led af fødekæden.
Millionærerne er "pionererne" (jeg synes personligt det er for positivt et ord) for systemerne, der starter spredningen og får hvervet så mange som muligt.
Det er det der er pointen, uanset om produktet er acceptabelt eller ej, så bygger alle de fantastiske historier på den del af systemet der ikke er holdbar på længere sigt, mens resten bare er "kedelige" sælgere, der ikke profiterer som fortjent.

Med det for øje, hvis man endelig vil beskæftige sig med branchen, med en forhåbning om at tilrane sig en formue, så bør man da satse på de mindre og nyere systemer, fremfor de allerede etablerede giganter. Men det indebærer selvfølgelig også en risiko.

Man kan i øvrigt drage en nydelig parallel til onlinekonceptet "traffic exchange".
Det fungerer med referentniveauer og bonusydelser osv. og når alt kommer til alt, buldrer tomme tønder højest.
"Traffic exchange" sættes i øvrigt ofte i bås med spam, og er generelt et uønsket fænomen blandt den mere seriøse del af Internettet.
MLM eller "network-marketing" sættes ofte i bås med pyramidespil og er generelt et uønsket fænomen blandt de fleste husstande.

Noget helt andet er, at en som dig der har dybere praktisk erfaring med konceptet, da netop burde dele dit synspunkt med opretter, omkring Herbalife specifikt, idét du sikkert har en række af gode eksempler at sammenligne med.

Og ellers kunne det være spændende at høre lidt fra dig precius, om du føler dig intellektuelt beriget af vores utilgiveligt ensporede diskussion, eller du helt har opgivet at få noget brugbar hjælp :-)
Avatar billede precius Nybegynder
11. januar 2005 - 16:17 #11
Hejsa..det var da en vældig diskution..:0) men brugbar..
Jeg må indrømme at grunden til at jeg tog lidt afstand til herbalife, var at de smørte lidt for tykt på..ligesom på tv-shop...som en af jer nævnte ovenfor.. men jeg syntes nu alligevel det lyder spændende, selve konceptet i det.. en af jer kan måske informere eller råde mig lidt om et firma i har haft gode erfaringer/oplevelser fra..?
Avatar billede areon Nybegynder
11. januar 2005 - 17:06 #12
Først vil jeg lige svare Jacob... Jamen hvad vi siger er alligevel ikke så forskelligt så jeg vil ikke blive ved med at jokke i den Lunke grød omkring Hjernevask og manipulation.
Dog vil jeg gerne fremhæve din forklaring om Netværkmarketings koncepters opbygning og virksomhedsmæssige struktur. (Produktet)

Her er jeg meget uening og føler ikke du skældner mellem et ordinært "Pyramidespil" og egentlig Netværksmarketing. (Toppen Tjener kassen, og den menige sælger medlemsnummer #122.000 er håbløst stillet)
Her vil jeg lige nævne 2 eksempler:
Mange af disse sælgere hos Tupperware, Herbalife, alovera, LR er startet som NUMMER Lort i "strukturen" men pga. deres eget engagement og salg har nogle opnået "Større" formuer på henholdsvis Strukturbygning og / eller eget salg. (DERFOR jeg mener at produktet er Nøglestenen i et hvert MLM koncept.)

Jeg selv rangere GANSKE højt i et InternetAuktions koncept som hedder Dubli.com / Trading Values (Ebay-Like) hvor jeg rangere mellem top 100. Idag er der flere tusinde brugere men der rasler altså ikke penge ind på min konto da jeg er mere eller mindre inaktiv..... Ved dette vil jeg gerne sige at de nye (Og mange af de gamle koncepter som har eksisteret mange år) tager højde for denne problematik med at Nr.1 sidder og høster guldet. Dette betyder dog ikke at man skal spolere hele strukturbygge muligheden hvilket jo er den primære Motivations faktor i MLM. (Hvorfor Tjene 100% af din egen løn når du kan tjene 1% af andres løn.)

hihi  "Hint: Atomvåben fungerer på samme måde." KLOVN!!! ej, for sjovt.. sq da en grim sammenligning. (Men også meget sjovt)
Den Logiske diskution er altid den sjoveste mellem en MLM'er og en IKKE MLM'er.. FOR NEJ!!! self er systemet ikke bæredygtigt hvis vi baseret på 100% strukturbygning. MEN jo også derfor produkterne er indblandet....

fx. MLM koncept med salg af Toiletpapir til halv pris... Jamen, vi skider jo hver dag, så derfor en vedvarende efterspørgsel. Er dit produkt bedre og mere behagelig for ballerne end "Almindeligt produkt 2", jamen hvorfor så ikke sælge det. Hvernæst, hvorfor så kun distribuere dit GODE produkt i Jylland?? Nej find en sælger på fyn (Hvor folk også skider) til at distribuere der. (Almindelig sund forretnings sans / Strukturbygning)

Men PengeByt send 5*1kr og modtag herefter 25*1 kr... ja Den holder jo ikke.. skal der jo ikke den helt store akademiske uddannelse til at regne ud. :D

NÅÅÅÅÅÅ  nu vil jeg sq da oz snart til at holde min KÆFT:! hihi

hmmm  Precius.. jamen det er jo meget individuelt... hvad er dine interesser. er du mand eller kvinde.... er du til heste, mobiltelefoner, it, læbestift eller numsepuder.. :)
Hvis du giver lidt kort info kan jeg da måske smide dig på sporte.. men som sagt. lidt tid siden jeg har set på markedet.. men vil gerne hjælpe dig lidt på din færden.. Jeg har været igennem en del med MLM... :)

Med venlig hilsen
Thomas
Avatar billede precius Nybegynder
11. januar 2005 - 17:35 #13
Kvinde..(tøz):0) på 22, mine interesser er øhh ja..børn da jeg selv har lille bandit på 3...øhh ja så ved jeg ikke lige.. skønhed/tøj produkter..elsker hunde..men min største intesresse lige nu er at købe alle mulige ting billigt og sælge med fortjeneste på qxl..det bruger jeg rimelig meget tid på..
Avatar billede areon Nybegynder
11. januar 2005 - 17:50 #14
Jamen det lyder da slet ikke dumt!!.... hvad sælger du derinde?? (Kategorier?)
Avatar billede precius Nybegynder
11. januar 2005 - 18:13 #15
primært smykker, tøj og bøger..men det giver jo ikke så meget igen.. hvis jeg er heldig 500 ekstra om måneden, så det er derfor jeg kigger mig omkring om noget andet også..de produkter man skal sælge igennem MLM kan man jo også markedsføre igennem qxl, så jeg skal bare finde et firma, der er reelt..:0)
Avatar billede areon Nybegynder
11. januar 2005 - 22:14 #16
Hejsa precius..  så kom jeg omsider hjem.. :)

Lyder rigtig spændende med din færden på XQL.. har selv en del planer med QXL.. Jeg er PT bosat i Bulgariens hovedstad Sofia og som du måske ved er mange af tingene (Smykker, dame / herre tøj "Originalt som uoriginalt, ure, ja You name it..) Hvor får du dine "produkter" fra på nuværende tidspunkt og distribuere du kun på QXL?

Med hensyn til MLM spm'et mener jeg jo du skal finde noget der interessere dig og som du selv siger noget du kan "sælge". (QXL, venner, familie, forretninger m.m.) Hvad jeg ved der er på markedet er jo de gamle kendste som Kosmetik, Dagligvareprodukter (til hus og hjem), Helsekost, Helsedrikke, Køkkenprodukter, Alovera produkter, ja de gængse produktgrupper som er rimlig lette at distribuere samt "ikke" langtidsholdbare.
Som noget nyt er der virksomheder der starter på MobilTelefoni, fastnet og EL.. Disse vil jeg i første omgang råde dig til at holde dig fra... Disse ser MEGET attraktive ud da det BURDE være let omsætteligt salgs stof, men erfaringer viser at det er meget SVÆRE en bare lige at få folk til at skifte deres allerede eksisterende abonnements ud for at spare 2 øre!...LIGELEDES vil jeg fremhæve at disse virksomheder befinder sig på et marked kontroleret af TDC og ligemeget hvad de siger vil de altid ligge underdanig for deres pristiltag.. (Derfor.. :) )
Hmmm som noget helt nyt ser vi flere og flere Online Auktions Koncepter (måske noget for dig pga. dit kendskab til qxl) som tilbyder et køb af en "webshop" på dette site og dertil også muligheden for at sælge gratis, referere kunder til din shop og ligeledes strukturbygning (Lav din egen butikskæde)
Dette er en af de områder jeg har beskæftiget mig med da jeg var bosat i Danmark da dette var nyt og som vi kunne se på QXL og Ebay bare blev større og større...

Sidst men ikke mindst har vi MLM branchens "sorte får" som jeg kalder dem.. hihi det er virksomheder baseret på internet spil som odset-lignende spil, casino-lignende spil og lotto spil. Her er meningen at hverve så mange medlemmer så muligt i din organitation, og herefter vil din EVT. procentchance for gevinst stige, større "ejerskab i virksomhedens "AKTIE" eller anden form for finansiel gode.
(HUSK med MLM er BONUSEN ALTID lige henne om hjørnet!!!) og de får d til at se let ud men d r d IK!!!.... 
Klassisk eksempel!!! hihi  Hvis du skriver 2 nye op indenfor en måne og de hver skriver 2 nye op indenfor de efterfølgende 2 + 5 evt. tele abonnements kunder til hver!.. så får du en rejse... lyder let..  d r d ik.. hihi

nååå Men jo.-- Selvom jeg kalder disse for de "sorte får" betyder det ikke at de ikke tjener penge.. for JO mange gør.. de har et meget "smart" bonussystem som udbetaler små beløb men mere kontinuerligt..  (eksempel på en af disse er WGI = WorldGamesIncorperated)..

nååå jeg vil slutte af med at sige at jeg på nuværende tidspunkt ikke er 100%opdateret omkring branchen og kan derfor anbefale at kigge lidt på MLM.dk!!! MENNN HUSK!! pas på derinde! hihi du bliver sendt lige til løverne!!..

Der ved jeg at mange at de "NYE" koncepter som lige kommer til landet "Mellemlander" før de bliver skudt i luften..Derinde kan du også se og læse om de virksomheder der er gamle og respekterede i MLMbranchen...
Avatar billede areon Nybegynder
11. januar 2005 - 22:18 #17
Jeg vil slutte min prædken af med at sige at du er velkommen til at holde mig opdateret herinde eller få min mail så kan jeg jo følge din gang gennem MLM verdenen... :)
Jeg er ikke gammel og erfaren men har da lagt min del af ARBEJDET i af MLM branchen i DK, og ved en masse om de koncepter jeg ikke har været engageret i..

Til slut vil jeg også gerne have lidt gode råd fra dig omkring QXL.. fif og trix da jeg har en DEL "items" jeg gerne vil have exporteret til DK til videre distribution derinde.. :) (Som en lille byttehandel! hihi)

Ej... vil ind og TUMLE med mine dyner, der er jo også en dag imorgen. :)

Håber ikke jeg har kedet dig / jer...
Nightnight
Avatar billede precius Nybegynder
13. januar 2005 - 21:31 #18
Tusind tak for hjælpen..:0)
Jeg er såmænd ikke så priviligeret med hensyn til Qxl..jeg køber for det meste bøger og lign. i genbrugsbutikker :0) Men får som regel altid solgt dem til over det dobbelte jeg selv gav for dem..ellers køber jeg ind på hm´s hjemmeside, der kører de virkelig billige tilbud som man kun kan få gennem deres tilbudsbutik på nettet, og tjener vel en 20-30 kr pr del på at sælge dem videre.. så det giver da en lille smule ekstra om måneden..:0)...Lyder da som en spædende plan at du skal til at sælge på Qxl, hvad er det for ting du vil have solgt der? Med hensyn til fif og trix er der lige en god en hvis du vil sætte på auktion uden mindste pris (og det er altid bedst for folk vil jo altid byde når de tror der er en chance for virkelig at gøre et kup, og tit går der sport i den, for at få en ting, hvis en anden også er interreseret)..hav altid oprettet to brugerkontoer derinde, (1 person kan ikke have 2 konti, så få en en til det eller få lov at oprette en i en andens navn, skal også have en mail adresse knyttet den den anden konti du selv kan bestyre, nemt bare at lave en alm. hotmail) Med 2 brugernavne derinde kan du nemli selv overbyde hvis du syntes at varen ikke er nok oppe i pris eller du ikke vil have den solgt til den pris der er budt, den negative side ved det er at qxl jo skal have det succes gebyr for hver ting der bliver solgt på auktion, kan ikke huske præcist hvor mange % det er men det er ikke så meget igen, og dem kommer man jo så til at betale selvom man jo i realiteten har solgt varen til sig selv. Men det her er jo kun et af mine små fif, den er ikke skudsikker, men jeg syntes den er handy :0)Her er min mail adresse hvis der skulle være noget du er i tvivl om derinde...er ikke specialist i qxl, men har ski brugt mange timer derinde..:0)
Avatar billede jakobsynder Nybegynder
13. januar 2005 - 21:35 #19
precius >> Har du overvejet at dit såkaldte "fif" muligvis er i uoverensstemmelse med reglerne og endda eventuelt lovgivningen, for ikke at nævne uetisk og blottet for moral?
Avatar billede precius Nybegynder
13. januar 2005 - 21:35 #20
hovsa der var lige lidt rod i forklaringen ang. Qxl..det er jo kun hvis du er uheldig at der ikke kommer flere bud på varen efter du selv har budt på den, og du selv vinder den at det er lidt trælst at skulle betale succes gebyret..
Avatar billede precius Nybegynder
13. januar 2005 - 21:37 #21
Jeg sælger kun små ting til max hundrede kr og starter uden mindste pris, så for at jeg ikke taber på det gør jeg det..så syntes nu ikke det skader..ribber jo ikke nogen folk for penge..de byder jo ikke mere for en vare en hvad de selv vil give..
Avatar billede jakobsynder Nybegynder
13. januar 2005 - 21:44 #22
Om du har en risiko ved dit foretagende eller ej, er jo egentlig irrelevant for sammenhængen.
Idéen med en auktion er at man byder på varerne, hvilket tillader udfaldet af handlen at blive til stor fordel for både køber og sælger.

Du fjerner køberens fordel ved at handle på auktion, idét du manipulerer med forløbet.
- Det svarer til på samfundsmæssigt plan, at den lovgivende instans også er den håndhævende.
Avatar billede precius Nybegynder
13. januar 2005 - 21:53 #23
Ja kan ikke gøre andet end at give dig ret.. Jeg ved godt det er irrelevant for sammenhængen om jeg har en risiko eller ej, men jeg gør det kun for at få prisen op over den pris jeg købte det for, gør det for at tjene en lille smule ekstra fordi jeg stort set nada penge har..og igen det er ikke mange penge det handler om, og det er jo absolut heller ikke hver gang jeg har noget på auktion jeg gør det.. så en stor forbrydelse ser jeg det nu ikke som..
Avatar billede areon Nybegynder
15. januar 2005 - 11:50 #24
Nååå Skt. Jackob Synder... nu ikke rede verden hver dag.. gi lige pigen lidt pusterum her..
Du skrev at du ville ligge din emailadresse så kunne vi jo snakke videre der... Det primæret jeg kommer til at sælge er tøj øg smykker oz..

Det var dejligt med et par fif... og selvfølgelig også lidt guidence i fremtiden.. du kan smide en mail til mig på ts@net4you.bg, så besvare jeg derfra..

MVH
Thomas
PS. Tak for pointsne
Avatar billede jakobsynder Nybegynder
15. januar 2005 - 13:06 #25
"Nåå Skt. Jackob Synder..."
- Ahva?

areon >> Jeg er hverken din 'homie', din homoseksuelle partner eller noget andet.
Så fri mig venligst for dine nedladende kommentarer, dit "tihi fnis" og dine gentagne desperate forsøg på at etablere et venindeskab med opretter, bl.a. på min bekostning.

I'm out...
Avatar billede areon Nybegynder
15. januar 2005 - 19:44 #26
Chill skt. J, du kan bare droppe dit morale stucked up shit så var vi ikke nået herud...

Og cool nok, jeg er ikke din homie og bliver d forhåbentlig hellerikke!

Mht. min sexualitet kan jeg da delagtiggøre dig i at jeg er "Straight".

og mht. mine "nedladende kommentarer" kan jeg da godt se at det er forkert at træde på en der desværre bare ikke er klogere!
Avatar billede jakobsynder Nybegynder
15. januar 2005 - 20:03 #27
areon >> Jeg er komplet ligeglad med din seksuelle orientering.

Mine eksempler skulle illustrere forskellen på at tiltale en nær bekendt, hvor man kan tillade sig et andet tonefald, og så det at tiltale en fremmed tredjepart hvor man bør overveje sine ord lidt nærmere.

Jeg bryder mig bare ikke om at en saglig diskussion skal vendes til angreb på min person, ved brug af hånende udtryk som "KLOVN", "Skt. Jackob Synder" m.v. - efterfulgt af grin og huhej.

- Og for at det ikke skal være løgn, fornærmer du nu også både mine værdier og min intelligens.

Hvis du herefter stadig ikke kan forstå baggrunden for min reaktion, jamen så synes jeg da bare du skal fyre løs, med alle de selvhævdende bemærkninger du kan komme i tanke om.
Avatar billede jydepower Nybegynder
16. januar 2005 - 02:50 #28
areon >> Din scoring af opretter fejlede find en anden.
Måske denne?
http://sex.mypleasure.com/store/product.asp?cat=Search&dept_id=902&pf_id=0261
Avatar billede bromer Nybegynder
16. januar 2005 - 15:39 #29
areon> Nu vidner dit sprog om at du enten ikke har lyttet særlig godt med i skolen eller ikke er særlig gammel. Jeg håber for din skyld at der det sidste. Så har du i det mindste tid til at rette op på noget som er på vej til at gå galt. Lad mig lige smide et citat:

"Chill skt. J, du kan bare droppe dit morale stucked up shit så var vi ikke nået herud...".

Det er super rart at du kan holde samtalen på et fornuftig niveau.
Avatar billede areon Nybegynder
16. januar 2005 - 16:02 #30
godt godt... så har vi vist alle ytret vores mening herinde..

<-- out
Avatar billede bromer Nybegynder
16. januar 2005 - 16:07 #31
areon> Er det kun i dette spørgsmål eller er vi så heldige at det er tiltænkt hele eksperten? :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester