Avatar billede quantic Nybegynder
18. marts 2001 - 18:59 Der er 1 kommentar og
1 løsning

internet begrænsning på linux ???

dav.. jeg har et redhat 6.2 linux sat op med flatrate idsn.. Med et eicon diva modem... vi har et lokalt netværk med 3 brugere, som skal kunne dele inet forbindelsen, deling er ikke et problem.. nej, problemet ligger i min lillebrors forbrug på nettet.. Counter-strike abstinenser. Jeg vil høre om der nogle der ved noget om, hvorvidt det er mulig at f.eks. give ham inet adgang 1 time om dagen.. Alle workstations kører w2k, og bruger linux serveren som gateway....
Det skal være sådan at linux serveren holder øje med ham, så at han kan bruge 1 time om dagen , og så lukken den inet forbindelsen til ham, men alle andre i netværket skal stadig kunne komme på...

plz help me...
Avatar billede kapsel Nybegynder
21. marts 2001 - 22:25 #1
Du kan lave et crontab script som åbner og lukker for en route eller bare en port (27015 for cs)..

skriv lige på ICQ, så finder vi lige ud af noget :) 22732334

hygge
Avatar billede quantic Nybegynder
17. november 2001 - 19:05 #2
weeeeeeeeee
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester