Avatar billede syspeder Nybegynder
29. november 2004 - 17:19 Der er 3 kommentarer

Ikke læse nogle brændte dvd-skiver

Hej!

Jeg har brugt min Plextor PX-504A dvd-brænder til at tage backup af filer m.v. på min computer på DVD+R. Dette er sket med neroburn 6 og gik fint.

I en anden computer også med en dvd-brænder (der både kan læse og skrive på DVD-R og DVD+R)kan alt, hvad jeg har lavet af data-DVD skiver og DVD-videoer, fint læses.

Men når jeg sætter den samme dvd-skive i det dvd-drev, jeg brugte til at brænde dvd-skiverne med, får jeg beskeden: D/: is not accessible. Incorrect function. Iconet under my computer i windows xp pro er dog skiftet til, at der er en dvd-rom i drevet - men det siger den så, at der ikke er, når man prøver at åbne dvd'en...

Det har dvd-drevet ikke altid gjort - derfor er der ikke noget i vejen med selve brændingen (som også kan læses på en anden computer).

Hvad skal jeg gøre for, at jeg igen kan læse dvd-skiverne?
Avatar billede syspeder Nybegynder
29. november 2004 - 17:26 #1
Måske skulle jeg tilføje, at dvd-drevet fint læser  dvdfilm samt (købe) cd'er med programmer og computerspil. Er det en indstilling i windows xp?
Avatar billede bluej Nybegynder
30. november 2004 - 16:47 #2
jeg fundet ud af file og data helst skal brænd som dvd-rom(udf)
ellers kan dvd drev som lite-on og andre ikke kan læs dem den bag efter
måske det virke for dig også
Avatar billede syspeder Nybegynder
07. december 2004 - 11:58 #3
Hvad er UDF? Hvorfor skulle det være bedre?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester