Avatar billede qedanne Nybegynder
31. oktober 2004 - 20:47

software og hardware til museskaderamte

Hej.

Jeg har lidt af museskade i noget tid og bruger i forvejen en del forskellige programmer for at skåne armene bl.a. speech recognition. Jeg tænkte iøvrigt på om der fandtes andre ting, som kunne hjælpe mig yderligere. Hvad f.eks. med sådan en lille "word predicter" som kunne gætte det ord man var igang med at skrive - lidt i stil med hvad der findes til mobiltelefoner til sms?
Sådan noget software må der findes.
Jeg er også ved at anskaffe mig en penpointer, mest til at bruge som mus, men jeg tænkte også på om man kan få et program som kunne genkende ens håndskrift? Lidt på samme måde som før så når man begyndte at skrive et ord blev det oversat til almindelig digital skrift til computeren.
Nogle ideer og anbefalinger?
Mange hilsner
Sune.

(Skrevet af Therese Hansen på vegne af Sune.)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester