Avatar billede mauwre_west Nybegynder
24. oktober 2004 - 22:52

Højfrekvent mislyd fra Asus K8V-SE Deluxe (VIA K8T800 chipset)

Efter jeg har sat mit nye Logitech Dinovo Bluetooth tastetur+mus til min pc er min pc begyndt at komme med en højfrekvent mislyd fra selve bundkortet?!

Problemet er meget tydeligt med Bluetooth sættet sat til. Derfor har jeg afinstalleret det igen. MEN støjen forsvinder ikke, dog noget svagere!! Prøvede at restore mit system (komplet backup, sector-by-sector), samt at prøve på en hel ren XP-SP2 Pro installation. Dette har ikke hjulpet.

Problemet forsvinder sjovt nok når min CPU arbejder max (100%). Den forsvinder også når jeg kører spil, men først når er i gang med selve spillet (altså ikke inde i menuer osv.), også selv om jeg ikke foretager mig noget, altså bare står stille (burde IKKE belaste CPU med 100%).

Jeg kører med denne komp.

Asus K8V-SE Deluxe (VIA K8T800 chipset-baseret) &
AMD 3200+ Athlon 64

Jeg har selvfølgelig opdateret ALT (kører IKKE beta-drivere), både  Asus-drivere og VIA's 4in1-driverpack. Uden held!

Jeg syntes dette er meget underligt?! Specielt at Bluetooth-sættet forstærker dette problem.

Er der nogen der har en foreklaring?!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester