Avatar billede kenneth77 Nybegynder
01. september 2004 - 11:54 Der er 1 kommentar og
1 løsning

HTMLTable object i session - renderes ikke.

Jeg anvender en HTMLTable, som jeg dynamisk lader brugeren tilføje rækker til. Rækkerne kan indeholde kontroller af type textbox plus noget tekst.

Jeg ser det som en mulighed at gemme tabellen i viewstate ved hver postback, men da den ikke i forvejen er serialiserbar, er det ikke den nemmeste løsning - det betyder vel, at man skal override både table, row og cell klasserne for at gøre det hele serialiserbart.

Istedet har jeg valgt at gemme den i session, da jeg ikke mener, det vil kræve særligt meget af serveren, selv om der skulle komme mange brugere på.

Jeg gemmer den altså i session sådan her:
Session["lala"] = tblSenderFields;

Og henter den sådan her:
tblSenderFields = (HtmlTable) Session["lala"];

Jeg kan se, at rækkerne bliver tilføjet, som de skal - ved at udskrive en Rows.Count. Tabellen bliver dog ikke renderet. Hvad er det lige, jeg mangler for at få det sidste med?
Avatar billede kenneth77 Nybegynder
01. september 2004 - 13:31 #1
Spørgsmålet er ikke længere aktuelt. Istedet for at gemme hele tabellen i session, har jeg valgt blot at gemme dens rowcollection og så hente rækkerne ind ved hver postback. Det burde virke fint nok.
Avatar billede kenneth77 Nybegynder
02. september 2004 - 09:53 #2
Trækker points tilbage.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester