Avatar billede theofilos Nybegynder
10. juni 2004 - 11:19 Der er 6 kommentarer

Problem med midi-link-vindue

Hvordan kan man åbne et link til en midifil i et nyt vindue (_blank) med foruddefineret bredde og højde - uden at folks diverse pop-up-killers går i aktion?

Jeg prøvede først at sætte denne kode ind på min hjemmeside, men min bekendte kunne ikke høre midi-filen pga. sit anti-pop-up-software:

<a href="java script:void window.open 'midifil.mid', '_blank','width=300,height=150,toolbar=no,location=no,directories=no,status=no,menubar=no,scrollbars=no'))"><img src="icons/speaker.gif" height="15" width="20"
      border="0" title="Hør melodien"></a>


Så prøvede jeg at gøre det på en anden måde, men det fik stadig pop-up-killeren til at gå i aktion:

<a href="midifil.mid" target="_blank" onClick="window.open midifil.mid','','width=300,height=150');return(false)"><img src="icons/speaker.gif" height="15" width="20" border="0" title="Hør melodien"></a>


Så prøvede jeg det klassiske link-tag.. Men det åbner jo netop et stort vindue, som dækker over hjemmesiden - og det er det, jeg gerne vil undgå:

<A href="midifil.mid" target="_blank">
<img src="icons/speaker.gif" height="15" width="20" border="0" title="Hør melodien"></A>

Er der overhovedet en metode, hvormed jeg kan undgå at det nye vindue fylder hele skærmen og dækker for hjemmesiden - men samtidig kan sikre mig, at alle kan høre midifilen - også dem med pop-up-killer?
Avatar billede mm12010 Nybegynder
10. juni 2004 - 11:22 #1
prøv sådan:

<a href="midifil.mid" onclick="window.open('midifil.mid','','width=300,height=150');return false;"><img src="icons/speaker.gif" height="15" width="20" border="0" title="Hør melodien"></a>
Avatar billede theofilos Nybegynder
10. juni 2004 - 12:24 #2
Nej, desværre...

Min bekendtes pop-up-software reagerer stadig væk. Jeg har prøvet at hente "Pop-up Popper"... Her er der kun en advarselslyd - men vinduet bliver ikke betragtet decideret som et pop-up-vindue.

Er der en måde at løse problemet på, så linket ikke opfattes som et pop-up-vindue (det er jo trods alt et vindue, der kun åbnes, hvis man klikker på linket).
Avatar billede mm12010 Nybegynder
10. juni 2004 - 12:37 #3
man kan sandsynligvis ikke lave en sådan løsning, der virker 100% i vores parnoide verden...
Avatar billede theofilos Nybegynder
10. juni 2004 - 12:59 #4
Nej, du har nok ret. Øv.. Det er ret irriterende med så stort et vindue - bare for at høre en lille melodi.

Jeg har overvejet at bruge et embed-tag istedet for et link. Problemet er bare, at det virker ikke altid for MSIE-brugere (og bgsound-tagget kan kun bruges som baggrundslyd for hjemmesiden - ikke som afspillerknap).

Du kan se siden her:

http://overgaard.1go.dk/Testmappe/salmerendelig.html

Den allerførste salmemelodi (højtaleren ud for "Dåbens pagt") åbner et nyt vindue - men det fylder hele skærmen... De to næste salmemelodier (de to højtalere ud for "Vi bærer dig nu til din dåb) åbner et vindue med fordefineret størrelse. Desværre stoppes de af visse anti-pop-up-programmer.. Øv da.
Avatar billede mm12010 Nybegynder
29. juni 2004 - 20:37 #5
dødt link ?-)
Avatar billede theofilos Nybegynder
29. juni 2004 - 21:02 #6
Jeg har flyttet siden til: http://overgaard.1go.dk/salmearkiv.html
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester