Avatar billede iwatter Nybegynder
21. maj 2004 - 02:09

textArea - problmer med at sætte tekstfarve via css på mac

Hej

Jeg har et problem med textArea komponenten. Jeg sætter font, farve etc. via eksternt css - men har problemer med at det tilsyneladende ikke virker med flash player 7 til mac. (virker fino på min egen pc). Er der nogen der kende noget til dette?

Tillægsspørgsmål: jeg har, for at løse ovenstående, forsøgt at sætte fontfarven via _global.styles.textArea.setStyle("color", 0xFFFFFF); - men dette virker kun hvis textArea.html = false;

Når jeg søger efter en løsning på dette finder jeg andre med samme problem, men også svar der siger, at det virker fint. Er der nogen der har fået det til at virke?

/Rune
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester