Avatar billede connect Nybegynder
16. marts 2004 - 14:05 Der er 7 kommentarer

Dk´s største C# projekt

Hej alle,

Ved godt det måske ikke er rette forum - men tager alligevel chancen og håber ingen bliver "stødt".

Vi skal bruge en freelancer/fastansat C# programmør med konkret projekterfaring med C# (min. 1-2 års erfaring) til eet af DK´s største udviklingsprojekter når det gælder .Net-platformen. Lokation er Jylland. Skal være vant til at arbejde i gruppe-sammenhæng og med komplekse problemstillinger.

Idet det haster meget, tænkte jeg at der måske var een af Jer som er interesseret i at høre mere - eller måske kender een/nogen der er ?

Jeg modtager hjertens gerne CV til gennemgang - og fortæller naturligvis gerne mere om projektet til de interesserede.

Håber der findes C# folk med hår på brystet - vi har masser at tilbyde.
Avatar billede dj Nybegynder
16. marts 2004 - 14:16 #1
Det lover ellers ikke så lidt. Jeg tror ikke du er klar over hvad vi er folk rundt omkring der roder med af C# projekter :)

Men jeg synes det er meget lidt information du kommer med, kunne man få bare en smule at vide om hvad det drejede sig om, hvem I er og hvorfor du mener jeres projekt kandiderer til den fornemme titel? :)
Avatar billede z42cool Nybegynder
16. marts 2004 - 14:17 #2
Tjah... Jeg er da ihvertfald interesseret i at høre mere!
Avatar billede connect Nybegynder
16. marts 2004 - 14:39 #3
Jo, jeg er udemærket klar over hvad "folk omkring roder med" Det er sådan set vores porfession - og ja, det er rigtigt - vi lover meget - og bare rolig, der er skam bund i tingene. Jeg kan naturligvis ikke udbasunere alt om projektet i dette forum - men beretter meget gerne om flere detaljer når jeg ved at der er etableret gensidig interesse. Det kunne f.eks. gøres ved at fremsende lidt info på dig selv på fly@connect.dk
Avatar billede connect Nybegynder
16. marts 2004 - 14:41 #4
Ring eller skriv (fly@connect.dk) - så er der langt mere info at hente. Men der er vel fair nok at vi gerne lige vil se lidt profil-info på de interesserede, inden vi blotter os helt :) Vi ligger ikke skjul på at vi også kræver en hel del når det gælder erfaringsniveau.
Avatar billede connect Nybegynder
16. marts 2004 - 15:06 #5
dj: du kan finde mere info om os på www.connect.dk
Avatar billede arne_v Ekspert
20. marts 2004 - 20:24 #6
Så er det jo altid spændende at gætte på hvad der er DK's største C# projekt.

DACCIS må være et af de helt store.
Avatar billede connect Nybegynder
21. marts 2004 - 16:09 #7
Tak for Jeres kommentarer - jeg vælger at lukke emnet inden vi bevæger os ud i en sand gættekonkurrence, hvilket ikke var meningen - men tak anyway :)

LUKKER
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester