Avatar billede kimhvidkjaer Nybegynder
09. marts 2004 - 14:40

Shockwaved søger .NET / ASP udviklere!

Shockwaved er danmarks førende leverandør af Digital Markedsføring gennem underholdning og oplevelser.

Vi søger dygtige .NET / ASP udviklere til udvikling af vores løsninger. Erfaring med SQL-database(r) er et must og det er en fordel med kendskab til integration m. Flash .

Vi udvikler derudover typisk i PHP/MySQL og .NET/ASP/SQL eller Oracle, afhængigt af opgavetype og kundens ønsker.

Vi er i dag ca. 20 ansatte og er stolte over at have bl.a. DR, SVT, NRK, TV2, Sony Playstation GSK, Novo Nordisk, LEGO, Tryg, Topdanmark, TDC, Orange, Telia med mange, mange flere på vores kundeliste.

Læs evt. mere om os på www.shockwaved.com.

Der er tale om fuld/deltid/timeansættelse, altid på kontrakt. Løn og det egentlige aftalegrundlag (fortrolighed, mv.) gennemgår vi i en rundte to, efter vi har kvalificeret ansøgerne. Du må meget gerne skrive om hvilke områder du tidligere har arbejdet med samt hvilke  udviklingsmæssige områder der falder indenfor din interesse.

Opgaveområdet vil i sagens natur være serverside og typisk være relateret til virtuelle universer / spil og underholdning.  Alder og formelle baggrund er ikke det vi kigger først på; primært hvor dygtig man er til sit område.

Det er muligt at arbejde både on- og/eller offsite. Det er ikke et krav men dog en en fordel hvis man har mulighed for at deltage i statusmøder.


Kontakt venligt Kim Chr. Hvidkjaer på email kim.hvidkjaer@shockwaved.com eller ring på 70 27 22 27.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester