Avatar billede uvtd Nybegynder
08. februar 2004 - 13:14 Der er 3 kommentarer

USB flash

Jeg har en USB flash memory (Mini Cruzer fra sandisk). Der er forsvundet nogle filer. Hvis jeg trykker på egenskaber så siger den at der er brugt 22,3 MB selv om jeg ikke kan se nogle filer. Findes der nogen måder hvorpå jeg kan komme i kontakt med de 22,3MB som er brugt?
Avatar billede sukos Juniormester
08. februar 2004 - 13:16 #1
æhh, måske indstillinger i stifinder?

altså, vis alle filer
Avatar billede uvtd Nybegynder
08. februar 2004 - 13:49 #2
Ja lidt hjalp det. Nu har jeg fundet en masse .chk filer. Det ligner filer til genoprettelse, men hvordan får jeg dem genoprettet?

Ole
Avatar billede uvtd Nybegynder
09. februar 2004 - 11:58 #3
Så har jeg løst problemet. .CHK filer er windows systemfiler og de kan åbnes hvis man kender det oprindeligt fil format ex .doc. Ma forsøger at åbne filen og angiver det program som den skal åbnes i og vupti så kommer dokumentet frem.

Ole
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB