Avatar billede rene_nissen Nybegynder
24. september 2003 - 10:40 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Makro i Word, skal hente data fra excel.

Hej.
Jeg skal bruge en makro i word, som skal hente data i et excel regneark. Jeg forventede egenligt at jeg bare kunne bruge følgende syntax:
minStr = Excel.Application.Workbooks("Test.xls").Worksheets("Ark1").Range("A1").Value
Jeg har tilføjet reference til Excel, så det er ikke det der er problemet. Jeg får forslag fra VBA-editoren indtil Worksheets, herefter er der ikke flere forslag. Hvordan pokker får jeg at i den enkelte excel celle. Jeg har iøvrigt også prøvet med Cells og Text, dog med samme resultat.
Avatar billede rad Nybegynder
24. september 2003 - 13:02 #1
Har du husket at "Binde" til Excel? Du kan både foretage early og late binding. Prøv at se her: http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/office97/html/usingautomation.asp
Avatar billede rene_nissen Nybegynder
24. september 2003 - 15:12 #2
Havde faktisk fået det til at virke, men der er nu meget nyttig information i din reference. Derfor får du points. Tak for hjælpen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester