Avatar billede agentbob Nybegynder
01. september 2003 - 14:40 Der er 2 kommentarer

hvilket skærmkort til mit terratech 600 tvkort?

Jeg har lige købt et terratech 600 skærmkort som umiddelbart virker supert!

Billede virker dog ret uldent hvilket jeg så har fået at vide har noget at gøre med mit alm. skærmkort som bare er det der medfulgte på motherboarded.

Spørgsmålet er så - hvilket skærmkort (eller hvilke egenskaber skal skærmkortet som min. have) skal man købe når man ikke skal bruge det til at spille på og helts ikke vil ofre for mange penge på det?
Avatar billede mc.lucifer Praktikant
01. september 2003 - 14:44 #1
Uden at skal gøre mig klog på om det kan passe elelr ej så syntes jeg saltså at det lyder ret mærklift at det skulle være dit grafik kort der fik dit tuner kort til at se mærkligt ud. er du sikker på at dit antenne signal ikke forstyrs på vej til stikket, i stil med udefra kommende støj.

MC
Avatar billede agentbob Nybegynder
03. september 2003 - 09:49 #2
Well muligvis - men det er jo trods alt (vel) skærmkortet der afgør den opløsning/hastighed grafikken har på skærmen - om det kommer fra et tv-tunerkort eller spil/dvd mv.?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester