Avatar billede vilfert Nybegynder
04. juli 2003 - 18:15

PHP MySql og grafik

Goddag
Jeg er ny på eksperten og har lavet dette indlæg en gang, men det dukkede ikke op, så jeg prøver igen. Jeg er ked af hvis indlægget bliver vist to gange.

Men "here goes":

Jeg har i nogen tid gået og puzzlet med en idee der skal forbedere forbrugernes muligheder på nettet. Jeg har diskuteret denne ide med omgangskredsen, som har en særdeles kritisk indstilling og de mener at der er muligheder i ideen. Jeg vil ikke komme yderligere ind på ideen offentligt.

Jeg står i den forbindelse og har brug for en person der er særdeles dygtig til PHP og MySql, evnt. en person mere som er kompetent vedr. grafik og HTML.

Projektet har absolut ingen økonomi og baseres i starten på solid entusiasme. Viser projektet sig at holde vand i virkeligheden og at der er mulighed for at etablere en reel virksomhed, indgår vi som lige værdige partnere.

Derfor er det vigtig at vi kan svinge sammen på et personligt plan. Du skal helst være fra Roskilde eller nærmeste omegn. Ligge i aldersgruppen 25-40, men ingen betingelse. Jeg har ikke tænkt nærmere over tidsforbrug, men ca en 8-10 timer pr uge + det, man selv vælger at putte i projektet.

Om mig selv kan jeg sige at jeg er 38, har en baggrund i samfundsvidenskab og datamatikker uddannelsen. Jeg har noget kendskab til: HTML, CSS, Pascal 7.0, meget lidt PHP, objekt orienteret analyse og design, Sql, Photoshop 6 og andet, men er absolut ingen haj til nogen af dem.

Min største force er at jeg er god til at inspirere, organisere og få tingene til at ske. Jeg er god til at få de skæve ideer, de andre ikke får eller tør at give sig i kast med og jeg er god til at finde løsningsforslag. Jeg fortrækker en projekt orienteret arbejdsform, hvor kreativitet og humor er alt afgørende, titler er ikke af det vigtige, men det er personen bagved. Og så fortrækker jeg personer, der gør noget for at være en del af løsningen og ikke problemerne og som tør at være visionære.

Hvis du er interesseret i mit lille kælder projekt og du tør at satse, så send mig en mail eller kontakt mig via ICQ og lad os se om vi kan tale sammen.

Mail:vilfert@hotmail.com
ICQ: 114196334
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester