Avatar billede kermit Nybegynder
15. april 2003 - 11:17 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Glidende resize af movieclip

Hejsa,

Jeg vil gerne resize et movieclip glidende. Nogen der har en funktion i actionscript til dette. Det skal resize sådan at øverste vestre hjørne holder sin placering, og kassen derfor bliver større eller mindre mod højre/nedad.

Pft.
Avatar billede _k Nybegynder
15. april 2003 - 12:00 #1
Sæt det her på dit movieclip:

onClipEvent(enterFrame) {
    if(this._xscale < 200 || this._yscale < 200) {
        this._xscale +=1;
        this._yscale +=1;
    }
}

Mc'et vil vokse, til det når en størrelse 200 enten i højden eller bredden. Du kan få det til at vokse hurtigere, hvis du erstatter 1-tallerne med et højere tal. Du erstatter + med - hvis du vil ha' det til at blive mindre.

For at få det til at vokse fra venstre hjørne og ned, skal du hoppe ind i mc'et og stille center på venstre hjørne. Det gøres ved at flytte alt grafikken, så de flugter med det lille kryds (center) midt på skærmen.
Avatar billede kermit Nybegynder
15. april 2003 - 12:20 #2
Smukt :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester