Avatar billede soulslider Nybegynder
11. februar 2003 - 21:19

DataTable.LoadDataRow .. Problem (A Kan it Uffe)

Jeg kan ikke få DataTable's LoadDataRow() metode til at virke, som det er foreskrevet i dokumentationen.

DataTable.BeginLoadData();
object[] row = new object[1];
row[1] = "Hej Eksperten";
DataTable.LoadDataRow( row, true );
DataTable.EndLoadData();

Siger vi, at row[0] indeholder prim key, vil loaddata iflg. dokumentationen prøve at lokalisere rækken og i tilfælde af eksistens opdatere den, ellers kreere en ny. Men på min computer hænger virkligheden sammen på en hel anden måde -- her laver den en ny række uanset om key findes...

Microsoft skriver også at man skal sende begrebet System.Object.Empty med hvis key er autoincrement, eller vhis column har en default value. Men dette begreb har de også glemt at implementere...  Enten er det mig, eller også er der noget meget muggen ved LoadDataRow

Når min irritation så lige er delt, lyder mit spørgsmål:

findes der en god alternativ løsning til loaddatarow, da det tager alt for lang tid selv at skulle tjekke om nøglen eksisterer inden jeg adder en række.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester