Avatar billede nicovalby Nybegynder
28. januar 2003 - 13:21 Der er 1 kommentar

Tecom Router og Typhoon switch

Hejsa... Jeg har en Tecom Router fra orange, og vil gerne lave et netværk for to computer der kan gå nettet. Jeg har en 5 port switch som jeg har connectet til router via uplink port. Og fra switch ud til de to computer. Problemet er at jeg ikke kan få begge computer til at være på samtidig. Jeg har prøvet at pinge fra begge computer, og det funker fint. Har ingen ide hvad jeg gør galt..
Avatar billede tsjoker Nybegynder
13. februar 2003 - 22:44 #1
jeg har selv router, og switch!!! mit et sat sammen sådan: router med netværks kabel i port 1, netværks kabel videre til switch i uplink, den ene com i switch port 1, den anden i switch port 2
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester